perjantai 3. toukokuuta 2013

Rahaa heti - mutta mistä?


Tilanteesi on siis heikko: tarvitset rahaa heti, etkä tiedä mitä tehdä. Tässä artikkelissa esittelen muutamia ideoita, joiden avulla voit kenties ratkaista äkillisen rahapulasi.

Etsi hanttihommia
Tähän hätään on mahdoton löytää vakituista työpaikkaa. Muutenkin on epätodennäköistä, että onistuisit löytämään erityisen hyväpalkkaista työtä nopeasti.

Lyhytaikaisia hanttihommia voit kuitenkin onnistua löytämään nopeasti, jos olet valmis tekemään mitä tahansa ja tarvitset rahaa heti tai nopeasti.

Ota siis yhteyttä henkilöstönvuokrausfirmoihin. Niiden kautta voit saada nopeasti keikkatöitä, jos voit työskennellä vaikkapa baarissa ekstraajana tai otat vastaan esimerkiksi siivoojan töitä.

Jos opiskelet, kysy oppilaskunnan tai koulun rekrytointipalvelusta mahdollisesti juuri ilmoitettuja työpaikkoja.

Kävele kotikaupunkisi suosituimman baarikadun päästä päähän, ja käy kysymässä jokaisesta baarista töitä. Jostakin voi hyvinkin tärpätä myös kesähelteiden aikana.

Myy jotakin
Lähes jokaisella on jotakin, mitä myydä. Tavaroita voi myydä paitsi kirpputoreilla, myös huuto.netissä ja vaikkapa lähikauppojen oven tienoilla olevilla ilmoitustauluilla.

Esimerkiksi tietokonepelit ja konsolipelit menevät hyvin kaupaksi myös käytettynä. Kenties voit luopua koko Playstationista tai Nintendosta? Myös XBOX voisi tuoda joukon rahaa.

Lähde katusoittajaksi
Jos osaat soittaa mitä tahansa instrumenttia edes auttavasti, voit onnistua tienaamaan pikkurahaa katusoittajana. Aurinkoisten päivien aikana kannattaa kierrellä soittamassa terassialueiden tuntumassa.

Ihmiset ovat kaljoissaan tavallista anteliaampia!

Älä sensijaan
Kuvittele voittavasi rahaa uhkapeleillä. Pahimpia ovat kolikkoautomaatit, hedelmäpelit ja pokerit. Pysy niistä kaukana vaikka rahapulasi olisi kova.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti